Menu Zavrieť

Naše referencie

IDC HOLDING

Spoločnosť I.D.C. Holding, a.s. je dlhé roky najväčším výrobcom cukroviniek a trvanlivého pečiva na Slovensku. Zamestnáva viac ako    1 100 zamestnancov a svoju produkciu vyrába v troch výrobných areáloch – v Pečivárňach Sereď, Figaro Trnava a v Cíferi.

NMH SRO

Spoločnosť NMH bola založená v roku 2010 skupinou Heilig Group. Naše pôsobenie sa začalo návrhom a výrobou dopravníkov, výmenníkov tepla, drevospracujúcich a recyklačných strojov pre jej dcérske spoločnosti.

BRUTO

Váhy vyrábame už vyše 27 rokov. Za toto obdobie sme realizovali vyše 1000 váh a vážiacich systémov na Slovensku a v Čechách. No a keďže pre vás vyrábame váhy, odporúčame vám, aby ste si svoje rozhodnutia vážili aj vy a aby ste pri výbere váh a vážiacich systémov stavili radšej na kvalitu, spoľahlivosť a dobrú cenu, ktorú vám garantujeme.

SOLAR PANELY

Sme mladý kolektív nadšencov fotovoltaiky. Naša práca sa nám stala aj záľúbou, robíme ju s radosťou a dôsledne. Dlhoročne montujeme FVE v Rakúsku, kde sa táto technológia teší veľkej obľube a preto prichádzame s našimi skúsenosťami na Slovensko. Veríme totiž v ekologickú budúcnosť našej energetiky. Nie je nám ľahostajné, v akej krajine budú vyrastať a žiť budúce generácie. Svojich zamestnancov si vyberáme starostlivo a školíme ich s dôrazom na precíznosť a TOP kvalitu.

TECH SOLUTION

V súčasnosti pod značkou SOLUTION predávame zváracie stroje pre metódy zvárania MMA, MIG, TIG, polyfúzne zváračky, plazmové rezačky, nabíjačky autobatérií, nabíjačky autobatérií kombinované s pomocným štartom automobilov a elektrocentrály. K týmto výrobkom poskytujeme vlastný záručný a pozáručný servis.

PAROM

Parom – remeselný pivovar. Za týmto pivovarom stoja dvaja bratia Andrej a Tomáš, ktorí zdieľajú dlhoročnú lásku k pivu. Pivo ako nápoj máme radi, v podstate sme ho začali ochutnávať po troche už na strednej škole. Na rozdiel od susedných Čiech, kde nastal rozmach remeselných pivovarov už dávnejšie a každé mesto sa mohlo jedným popýšiť, na Slovensku sa dlhý čas dali kúpiť len „klasické“ ležiaky z veľkých pivovarov.

SALÓN IVANA

V dnešnom uponáhľanom svete je veľmi dôležité venovať sa nielen práci, ale dokázať si vyčleniť čas na oddych a starostlivosť o svoje telo. Som diplomovaná zdravotná sestra, s praxou v nemocnici. Od roku 2008 sa venujem odbornej pedikúre. V mojom salóne si môžete nechať ošetriť bezbolestne rôzne bradavice, kurie oká a podobne, modernou technológiou Cryopen.

ÚČTOPROFIT

Firma napĺňa víziu pomôcť podnikateľom aj bežným ľuďom orientovať sa vo svojich financiách, či už firemných alebo osobných. Základom úspechu pri dosahovaní zisku a zvyšovaní majetku sú, v spolupráci s nami, Vaše vlastné rozhodnutia.